13.10
2016

Laikraksts "Dienas Bizness" par Transportu un loģistiku - par Omnivu



Šodien, 13. oktobrī laikrakstā "Dienas Bizness" varat iepazīties ar aktuālākajām e-komercijas un loģistikas tendencēm valstī.
Raksts izklāsta dažādu pakalpojumu sniedzēju redzējumu un komentārus par efektīvu interneta veikalu sadarbību ar dažādiem šo preču piegādātājiem gala patērētājam.
Attēlā redzamais raksta fragments ar pakomāta bildi, kārtējo reizi apliecina, ka svarīgākais tiek atstāts tēmas noslēgumam. Viens no pēdējiem teikumiem šajā rakstā skan šādi: (...) uzsvars tiek likts uz Latvijas interneta veikaliem, kuriem tiek dota iespēja sūtījumus nodot pat līdz astoņiem vakarā, lai jau nākamā rīta pulksten desmitos klientam būtu iespēja to saņemt. Šāds serviss nav salīdzināms ar citiem, tomēr Latvijā cilvēki vairāk izvēlās ietaupīt 1-2 eiro nekā savu laiku! Tai vietā, lai izmantotu labāku servisu, viņi izvēlās tos, kur redzams vārds "bez maksas".

Pilnu rakstu lasiet (13.10.2016) DB numurā.


Pieprasījums pēc pakomātu pakalpojuma pieaug ar katru dienu. Tirgū parādās arvien jaunas piegāžu iespējas, cilvēki labprāt tās arī izmēģina, konkurence ir vajadzīga un pat veselīga. Tomēr, kad runa ir par "Ērtu un ātru" piegādi, paciņas tiek ievietotas un izņemtas tieši no Omniva pakomātiem.

Jau ziņots, 2016. gada paplašināšanās darbu rezultātā tiks uzstādīti jauni pakomāti gan Latvijas reģionos, gan līdz šim vēl neapgūtajās Rīgas pilsētas teritorijās. Kopumā 30 jauni pakomāti.
Baloži, Balvi, Carnikava, Iecava, Jelgava, Jēkabpils, Kandava, Krāslava, Liepāja, Līvāni, Ludza, Mārupe, Rēzekne, Sigulda, Ventspils.

Vairāki papildus pakomāti tiks izvietoti arī vēl neapgūtajās Rīgas teritorijās: Āgenskalns, Bolderāja, Centrs, Mežciems, Milgrāvis, Pļavnieki, Purvciems, Teika, Vecmilgrāvis, Ziepniekkalns.

Ar cieņu,
OMNIVA birojs

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424