09.12
2016

Līdz svētkiem nav palicis daudz!

Dārgie Omniva klienti!
Decembris ir pats noslogotākais laiks, visiem mums. Decembrī, jūs rūpējaties par Ziemassvētku dāvanām priekš saviem tuvajiem, savukārt mēs rūpējamies par to, lai šīs dāvanas tiktu piegādātas laikā. Līdz ar to, ka strauji pieaug sūtījumu apjomi (pat divas līdz trīs reizes vairāk nekā parasti), piegādes var aizņemt nedaudz vairāk laika kā ierasts. Mēs apkalpojam mūsu Omniva Latvija pakomātus 3-4 reizes dienā, pie populārākajiem pakomātiem esam pat izvietojuši papildspēkus “izpalīdzīgos rūķus”, lai darbi uz priekšu ritētu daudz raitāk. Lai arī esam nodrošinājušies ar papildus darbaspēku un strādājam uz pilnu jaudu, var gadīties ka kāds sūtījums aizkavējās. Sekojiet līdzi informācijai mūsu mājas lapā un “Facebook”  lapā. Aicinām jūs būt pacietīgiem un pret šādiem gadījumiem izturēties ar saprati.
 
Lai sūtījumi tiktu piegādāti laicīgi, lūk kā jūs mums varat palīdzēt! Veiciet savus Ziemassvētku e-pirkumus laicīgi, neatstājiet uz pēdējo brīdi arī savus pakomātu sūtījumus, kurus vēlaties nogādāt saviem draugiem, radiem, paziņām. Un pats galvenais, ja esat saņēmuši sms paziņojumu par jums adresēta sūtījumu piegādi pakomātā, centieties to izņemt 4 stundu laikā no šī sms saņemšanas brīža. Tādā veidā jūs atbrīvosiet pakomāta nodalījumu jauna sūtījuma ievietošanai un palīdzēsiet savu sūtījumu saņemt laicīgi arī citiem.
Katrs no jums, kurš savu pakomāta sūtījumu būs izņēmis 4 stundu laikā, piedalīsies arī vērtīgu balvu izlozē. 22. Decembrī kāds no jums saņems lielo balvu, Jauno iPhone 7 viedtālruni!
Lai svētku sajūta pavada jūs katru dienu.
Tiekamies pie pakomātiem

Ar cieņu,
Omniva Latvija birojs

 

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424