29.04
2020

No šī gada 1. maija tiek mainītas Omniva cenas sūtījumu noformēšanai klātienē pie pakomāta

Lai veicinātu sūtījumu noformēšanu interneta vidē, kā arī, lai samazinātu to sūtījumu īpatsvaru, kas tiek noformēti klātienē pie pakomātiem, no šī gada 1. maija tiks veiktas izmaiņas cenrādī to sūtījumu maksai, kas tiek noformēti pie pakomātiem un paredzēti piegādei Latvijas teritorijā.

Turpmāk sūtījumu noformēšanai klātienē tiks piemērotas sekojošas cenas:

Sūtījumu izmērs Cena pie pakomāta
S izmēra sūtījumi 3,19 EUR
M izmēra sūtījumi 4,19 EUR
L izmēra sūtījumu 4,99 EUR

 
 Sūtījumiem, kas tiek noformēti Omniva e-vidē, cenas saglabāsies nemainīgas, kā arī visu maija mēnesi klientiem piedāvāsim papildu 20% atlaidi e-vidē mana.omniva.lv Atlaide tiks piešķirta, ievadot kodu MAIJS20. Tā būs derīga pakomātu sūtījumiem Latvijā.
 
Izmaiņas tiek ieviestas, lai saīsinātu klientu pie pakomātiem pavadīto laiku, izvairoties no rindu veidošanās, kā arī mazinātu cilvēku savstarpējo saskarsmi, saņemot vai nosūtot sūtījumus. Omniva vēlas uzsvērt nepieciešamību ievērot valstī noteiktos ierobežojumus, tai skaitā fiziskās distancēšanās noteikumus, tāpēc klienti tiek aicināti sūtījumus noformēt attālināti, tādejādi ietaupot arī sūtījumu noformēšanai veltīto laiku.
 
Šīs izmaiņas attiecas tikai un vienīgi uz privātpersonu, klientu bez noslēgta sadarbības līguma sūtījumiem Latvijas ietvaros. Atgādinām, ka uzņēmumiem un pašnodarbinātām personām ir iespēja kļūt par Omniva biznesa klientiem. Noslēdzot sadarbības līgumu, Jums tiks piemēroti individuāli un izdevīgāki nosacījumi sūtījumu piegādei. Lai noslēgtu sadarbības līgumu, aicinām pieteikties šeit.
 
Rūpējoties par drošību, Omniva kurjeri katrā pakomātu apkalpošanas reizē dezinficē to ekrānus un maksājumu karšu zonu, kā arī ievēro visas valstī noteiktās piesardzības un higiēnas prasības.

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424