06.09
2018

Omniva atjauno un paplašina autoparku

Augot Omniva biznesa klientu portfelim un pieprasījumam pēc Omniva pakalpojumiem, kā arī attīstot jaunu pakomātu pieejamību reģionos, aizvien būtiskāks kļūst jautājums par spēju nodrošināt vienādi augstu servisu visā Latvijā. Tādēļ, lai sūtījumi laikus nonāktu pie klienta, Omniva kurjeram nepieciešams kvalitatīvs un uzticams sabiedrotais jeb darba automašīna.
Omniva regulāri seko līdzi tendencēm autobūves jomā, meklējot piemērotākās automašīnas savam biznesa modelim un uzņēmuma filozofijai, tāpēc šobrīd ir pieņemts stratēģisks lēmums par visa autoparka atjaunošanu un paplašināšanu.
Omniva kurjerpiegādes

Lai arī patlaban Omniva autoparkā ir dažādu zīmolu automašīnas – Renault Master, Peugeot Partner un Volkswagen Crafter, ilgtermiņā, vērojot visu automašīnu piemērotību biznesa un klientu vajadzībām attiecībā pret tirgus piedāvājumu, tostarp elektroauto segmentā, uzņēmums autoparka nomaiņai un paplašināšanai izvēlējies tieši Renault Master modeļa automašīnas.

Plānots, ka jau šī gada rudenī Omniva autoparks sastāvēs no 40 jaunām Renault automašīnām. Tāpat busiņiem sarūpēts arī jauns dizains, taču vizuālā identitāte joprojām saglabāta baltā un oranžā krāsā. Paralēli autoparka nomaiņai tiek izmantots arī pilna servisa līzings, kas ietaupa uzņēmuma iekšējos resursus, ļaujot pievērsties uzņēmuma attīstībai un piegāžu procesa pilnveidei, nevis autoparka vadības jautājumiem.
Omniva kurjerpiegādes
Rūpējoties par ātru un kvalitatīvu preču piegādi klientiem, Omniva rūpējas arī par procesu optimizāciju un videi pēc iespējas draudzīgākām tehnoloģijām. Tādēļ jau drīzumā Omniva autoparku plānots papildināt arī ar pirmo elektromobili, ar kura palīdzību sākotnēji paredzēts nodrošināt piegādes Rīgā.
 

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424