16.09
2019

Omniva: cilvēki Latgalē vēlas strādāt, bet sagaida adekvātu un taisnīgu atalgojumu

“Neskatoties uz publiskajā telpā nereti izskanējušajiem skaidrojumiem par augsto bezdarba līmeni Latgalē, adekvāta un līdzvērtīgu darba nosacījumu piedāvājuma gadījumā interese ir milzīga. Vietējie iedzīvotāji labprāt vēlas strādāt, taču sagaida, ka potenciālais darba devējs būs taisnīgs un par līdzīgu amata pienākumu veikšanu nemaksās ievērojami mazāk speciālistam tikai tāpēc, ka viņš ģeogrāfiski strādā citur, nevis Rīgā,” norāda Omniva vadītāja Beāte Krauze-Čebotare.
 
Kopumā konkurence uz vakancēm sasniedza vairākus desmitus cilvēku uz vienu amata vietu. Rēzeknes klientu apkalpošanas centrā strādājošie īstenos tieši tās pašas funkcijas kā Rīgā strādājošie darbinieki – apkalpos ienākošos klientu zvanus, e-pastus un ziņas sociālajos tīklos, kā arī sniegs aktuālo informāciju par sūtījumiem un citiem klientiem būtiskiem jautājumiem.
 
Omniva ir svarīgi saviem klientiem nodrošināt maksimāli ātru sūtījumu piegādi, tāpēc uzņēmumam jau šobrīd ir atvērti vairāki reģionālie sūtījumu apstrādes centri – Liepājā, Kuldīgā, Daugavpilī, Valmierā, Gulbenē un Jēkabpilī. Tajos kopumā ir nodarbināts 21 vietējais iedzīvotājs.
 
“Ņemot vērā pozitīvo pieredzi Rēzeknē, arī nākotnē vērtēsim iespējas īstenot daļu biznesa atbalsta funkciju ārpus reģioniem. Mūsdienu tehnoloģiskās iespējas to ļauj darīt ērti un efektīvi. Aicinām arī citus uzņēmumus īstenot atbildīgu atalgojuma politiku ģeogrāfiskā ziņā, jo domāju, ka tas būtu labs impulss visas valsts ekonomiskās integritātes stiprināšanai,” uzsver B.Krauze-Čebotare.
 
Omniva arī iepriekš īstenojusi cilvēkresursu procesa vadības aktivitātes, kas balstītas uz dažādas vadības principiem, piemēram, nodarbinot Latvijā studējošos ārvalstu studentus, pensionārus, kā arī vasaras periodā nodrošinot darbu skolēniem. u.tml.
 
 

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424