18.04
2016

Omniva Latvija atver jaunus sūtījumu šķirošanas punktus Kuldīgā un Daugavpilī.

Līdz ar to, ka strauji pieaug pakomātu sūtījumu un kurjerpiegāžu skaits Latvijas reģionos, esam spēruši lielu soli pretī saviem klientiem un atvēruši divus jaunus šķirošanas punkuts, pa vienam Kuldīgā un Daugavpilī.
Pateicoties šiem jaunizveidotajiem šķirošanas punktiem, Kurzemes un Latgales novados, Omniva Latvija spēs apaklpot lielāku skaitu klientu, kā arī sūtījumus šiem klientiem varēsim piegādāt daudz ātrāk.

Lielākais ieguvums no Kuldīgas šķirošanas punkta ir ventspilniekiem, kā arī pašiem kuldīdzniekiem. Kuldīgas pakomātos sūtījumi līdz šim tika ievietoti pēc oficiālā grafika plkst.: 16:00, tagad Kuldīgas iedzīvotāji īsziņas paziņojumu par pakomātā ievietotu sūtījumu saņems jau 10:00 no rīta. Ar Ventspili ir līdzīgi, ja pirms tam sūtījumi pakomātos tika ievietoti dienasvidū, plkst.: 14:00, tad tagad Omniva kurjers Ventpils pakomātos sūtījumus var paspēt salikt jau līdz pusdienas laikam.
Šāds pats atvieglojums ir arī Latgales pusē esošajiem pakomātiem Daugavpilī un Rēzeknē.

Vēl viens svarīgs ieguvums šo novadu iedzīvotājiem ir ātrākas “Door-To-Door” piegādes, jeb vienkāršā valodā saprotamas, kā piegādes ar kurjeru. Līdz šim, visi sūtījumi uz reģioniem savu ceļu uzsāka no galvenā un līdz šim vienīgā šķirošanas punkta, kurš izvietots Rīgā. Tagad klients var veikt pasūtījumu kādā no Latvijas i-veikaliem un saņemt to savā adresē jau nākamajā dienā, rīta pusē.

Jauno šķirošanas punktu atvēršana ir liels lēciens uzņēmuma sniegtā pakalpojuma attīstībā un iet roku rokā ar plānotajiem darbiem pie pakomātu tīkla paplašināšanas. Jau tagad varam teikt, ka neesam kļūdījušies ar šādu atzarojumu izveidi un jau vasarā uzņēmums Omniva plāno izveidot vēl vienu šķirošanas punktu, lai piegādes būtu vēl ātrākas un ērtākas arī Vidzemes novadam. Tas visticamāk tiks izvietots Valmierā, tomēr pagaidām šī ir tikai plānota iecere, noteikti informēsim par procesa gaitu arī turpmāk.


Ar cieņu,
Omniva SIA |  Baltā iela 1b, Rīga | LV 1055 Latvija

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424