09.11
2016

"Saimniek skrien uz pakomātu!" Jauna pakomātu spēle!



Cien. klienti!
Uzņēmums Omniva Latvija kopā ar Royal Canin Latvija ir uzsācis vēl nebijušu “Saimniek skrien uz pakomātu” spēli.
 
Šī spēle vienlaikus ir gan atraktīvs pasākums visiem esošajiem pakomātu lietotājiem, kā arī izglītojošs un pamācošs materiāls visiem, kas pakomātus vēl tikai grasās izmantot.
Spēle sākās šonedēļ (07.11.2016) un ilgs visu novembri. Katru dienu Omniva Latvija Facebook lapā tiek paziņoti 10 “maģiskie” pakomāti, kuros paslēptas dienas balvas no sadarbības partnera Royal Canin Latvia. Balvu fonds sastāv no suņu un kaķu barības maisiem, katru dienu tas ir kāds cits produkts.
Kopā tiks izspēlēti 300 šādi barības iepakojumi.
 
Kas jādara, lai piedalītos šajā aizrautīgajā spēlē?

  • Jāseko uzņēmuma Omniva Latvija informācijai Facebook profilā, jo tieši tur tiek publicēta dienas informācija par spēli.
  • Katru dienu, laika posmā no 07:00 – 20:00 tiek publicēta ziņa ar 10 konkrētās dienas pakomātiem, kuros paslēptas balvas.
  • Līdz ar pakomātu sarakstu, tiek publicēti arī šo pakomātu skapīšu atvēršanas kodi.
  • Tas, kurš pirmais nonāk pie attiecīgā pakomāta un ievada skapīša kodu tiek pie dienas balvas no Royal Canin Latvija.
  • Tas vēl nav viss, uzvarētājam ir papildus uzdevums, uztaisīt bildi ar dienas guvumu un ievietot to speciālā šaj akcijai paredzētā galerijā, šīs bildes piedalīsies papildus izlozē, kur akcijai noslēdzoties viens laimīgais tiks pie Royal Canin barības savam mājas mīlumim (sunim vai kaķim) 6 mēnešu garumā, pilnīgi bez maksas.

Omniva Latvija pakomātu tīkls pēc nesenās paplašināšanas ir pieaudzis līdz 86 pakomātiem.
Mēs uzskatām, ka šī aizraujošā spēle ir labs veids, kā iepazīstināt mūsu klientus ar jaunajiem pakomātiem, izglītot iedzīvotājus par to cik ērti šie pakomāti ir pieejami un cik vienkārša ir sūtījumu saņemšana. Akcija ir tikko kā sākusies, taču jau tagad redzam, ka cilvēki ar nepacietību gaida kad tiks paziņoti šie balvu pilnie pakomāti un durtiņu kodi. Spriežot pēc dienas uzvarētāju bildēm, lielākoties šajā spēlē piedalās sievietes, taču vakardienas uzvarētāju bildēs pamanījām arī divus vīriešu kārtas pārstāvjus.
 
Ieskats dienas uzvarētāju galerijā:


Ja arī jums ir interese piedalīties šajā spēlē, ienāciet mūsu uzņēmuma Facebook lapā un uzziniet vairāk.
Lielās atsaucības dēļ esam pārliecināti, ka šādas spēles veicina zīmola atpazīstamību un ja reiz šāda spēle ietver sevī aktīvu sportu, izglītojošu materiālu un cīņas sparu, tad mēs jau tagad varam teikt, šī nebūt nebūs pēdējā šāda tipa spēle ko piedāvāsim saviem klientiem.

Spēles Saimniek skrien uz pakomātu!” noteikumi.
Ir labi radīt pozitīvas emocijas, vēl labāk ir tās piegādāt.

Ar cieņu,
Omniva Latvija

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424