07.12
2016

Saņem savus sūtījumus laicīgi pats un palīdzi saņemt laicīgi arī citiem!



Omniva Latvija šajā pirmssvētku laikā aicina ikvienu kļūt par Ziemassvētku rūķi, tādejādi palīdzot viens otram saņemt sūtījumus laicīgi!
 
Jau kuro gadu pārliecināmies par to, ka Ziemassvētku gaidīšanas laiks ir vienlaikus arī noslogotākais laiks visiem e-veikaliem un loģistikas uzņēmumiem.
Ar katru gadu strauji pieaug Latvijas iedzīvotāju veikto pirkumu skaits internetā. Visstraujāk šie pirkumi pieaug tieši Novembra beigās un Decembrī, kad tuvojas ilgi gaidītais apdāvināšanas laiks, Ziemassvētki. Šajā laika posmā cilvēki pērk visu, jo akcijas ir sastopamas teju vai visur. Reklāmas televīzijā, radio, soctīklos, u.c.
Daudzi plāno šos pirkumus laicīgi, taču jau vairākus gadus no vietas esam novērojuši, ka daudzi šos pirkumus atstāj uz pēdējo brīdi.
Lai katrs savu kāroto sūtījumu varētu laicīgi gan nosūtīt, gan saņemt, esam sagatavojuši dažus ieteikumus arī šī gada nogalei.
 
Kā šajā pirmssvētku laikā pareizi veikt pirkumus e-veikalos?
 

  • Izvēlieties atpazīstamu interneta veikalu, tādu, kurš sevi jau pierādījis (prasiet padomus saviem radiem, draugiem, paziņām). Svētku laikā iesakām izmantot pārbaudītas vērtības. Labāk izvēlēties nedaudz dārgāku interneta veikalu, tomēr tādu, kurš sevi jau ir pierādījis un ir gatavs šim trakajam svētku iepirkšanās drudzim. Iepērkoties jaunatvērtā interneta veikalā jums ir iespēja sastapties ar neskaidriem noteikumiem, preces neesamību noliktavā, kā arī ar novēlotu preču piegādi. Veiciet pirkumus ar vēsu prātu – proti, lētākais nevienmēr nozīmē labākais!
  • Rūpīgi pārbaudiet informāciju par preces pieejamiību interneta veikala noliktavā. (kāds ir atlikums, kad tas tiks papildināts ja prece būs izpirkta);
  • Rūpīgi izvērtējiet loģistikas (preču piegādes sadaļu). Vai jums būs ērti piegādes nosacījumi, cik ilgā laikā šī prece tiks piegādāta, kāds būs piegādes veids, cik un vai jums tas ko maksās;
  • Neatlieciet savu pirkumu uz pēdējo brīdi, tā vietā lai gaidītu lielākas atlaides, labāk iegādājaties preci laicīgi ar rezervi. Pretējā gadījumā var sanākt nopirkt lēti, bet saņemt novēloti.
 
Kā šajā pirmssvētku laikā būtu jārīkojās sūtot paciņu izmantojot Omniva Latvija pakomātus?
 
  • Taupiet savu laiku un centieties noformēt sūtījumus Omniva Latvija e-pašapkalpošanās vidē. To var ērti izdarīt gan no datora, gan planšetes, gan telefona. Noformēto sūtījumu varēsiet apmaksāt izmantojot savu interneta banku, adrešu karti varēsiet izprintēt uzreiz pēc sūtījuma noformēšanas. Tas palīdzēs jums taupīt laiku un sūtījuma ievietošana pakomātā aizņems tikai dažas sekundes. Iepriekš apmaksātiem sūtījumiem pie pakomāta pietiek tikai ar skapīša izvēli un adrešu kartes svītrkoda noskenēšanu.
  • Izvēlieties nestandarta laiku kad doties uz pakomātu. Pakomāti ir pieejami visu diennakti, tomēr vairums cilvēki uz tiem dodās vienlaicīgi (parasti tas ir pusdienas pārtraukumā vai uzreiz pēc darba dienas beigām). Pamēģiniet tos izmantot nedaudz citā laikā. Aizejiet pusdienās nedaudz pirms 12:00 vai pēc 13:00, vakaros aizdodaties uz pakomātu pēc vakariņām, vai kad dodaties pastaigā ar suni.
  • Ja sūtījumu vēlaties noformēt pie pakomāta, pirms dodaties uz to, pārliecinieties par pietiekamiem līdzekļiem uz savas bankas kartes.
  • Ja formējat sūtījumu pie pakomāta, lūgums uz sūtījuma uzlīmēt adrešu karti (to jums izsniegs pakomāts, nodalījumā zem ekrāna tastatūras).
  • Lūgums pēc sūtījuma ievietošanas pakomātā rūpīgi aizvērt pakomāta nodalījuma durtiņas.
 
Kā kļūt par Ziemassvētku rūķi, tādejādi palīdzot sūtījumus laicīgi saņemt arī visiem citiem Latvijas iedzīvotājiem?
 
  • Decembrī Omniva Latvija rīko kārtējo “4 stundu” akciju, kurā šogad ir ļoti vērtīgas balvas! Piedalīties šajā akcijā var jebkurš paciņas saņēmējs, kurš savu sūtījumu izņēmis 4 stundu laikā no sms saņemšanas brīža (Šis aicinājums ir redzams arī pašā sms, kuru saņemsiet kad pakomātā tiks ievietots jums adresētais sūtījums).
  • Izņemot savu sūtījumu 4 stundu laikā, jūs ne tikai piedalaties akcijā un cīnāties par vērtīgām balvām, tādejādi jūs arī palīdzat atbrīvot vietu pakomātā kurā ievietot jaunu sūtījumu.
  • Uzsvaru šim aicinājumam liekam uz šādiem, parasti noslogotākajiem Omniva Latvija pakomātiem:
    • Bērnu Pasaules pakomāts Rīgā, Vivo pakomāts Jelgavā, Mego pakomāts Ventspilī, Rožu laukuma pakomāts Liepājā.
  • Katru nedēļu tiks izspēlētas dažādas balvas, taču galvenā “4 stundu” akcijas balva par kuru ir vērts pacīnīties ikvienam būs Jaunais iPhone 7 viedtālrunis! Šī balva tiks izlozēta š.g. 22. decembrī.

 
Lai svētku noskaņa ir kopā ar jums katru dienu. Ievērojiet šos augstākminētos ieteikumus un mēs garantējam, dāvanas saņemsiet laicīgi!
Sekojiet Omniva jaunumiem uzņēmuma mājas lapā un “Facebook” profilā.

Omniva Latvija | +371 27042424 | [email protected]

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424