12.04
2016

Šogad Omniva pakomātu tīkls Baltijā pieaugs par 28%

Omniva jau šā gada aprīlī un maijā uzstādīs septiņus jaunus pakomātus Igaunijā, kopumā līdz rudenim tiek plānoti 57 jauni pakomāti visās trīs Baltijas valstīs, kas veido kopējo pakomātu tīkla pieaugumu par 28%.
 
Pirmā etapa ietvaros, kas sāksies jau aprīlī, jaunu pakomātu izvietošana tiek plānota Igaunijas pilsētās un ciematos, kuros līdz šim pakomāti vēl nebija sastopami, jauni pakomāti turpmāk būs pieejami arī Kadrinā, Antslā, Lihulā, Tamsalu un Tormā. Lielā pakalpojuma pieprasījuma dēļ, divi pilnīgi jauni pakomāti tiks izvietoti arī Tallinā.
 
Pēc Omniva loģistikas attīstības vadītāja Igaunijā, Tanela Rauna (Tanel Raun) teiktā: “Kā redzams, tad liela daļa mūsdienu e-komercijas klientu dzīvo tieši ārpus pilsētām lauku apvidos. Galvaspilsēta jau ir blīvi nodrošināta ar pakomātu pieejamību, tādēļ turpmāk jaunus pakomātus uzņēmums plāno uzstādīt tieši mazākās pilsētās un ciematos, kuros līdz šim šāds pakalpojums nebija pieejams. Tas cilvēkiem ļaus ne tikai saņemt interneta veikalos pasūtītās preces, bet arī atvieglos ikdienas sūtījumu saņemšanu un nosūtīšanu radiem vai draugiem.”
 
Igaunijas uzņēmuma Omniva ir vienīgais pakomātu pakalpojumu sniedzējs, kuram ir sasaistīts tīkls visās trīs Baltijas valstīs. Uz doto brīdi uzņēmums apkalpo 205 pakomātus. Līdz 2016 gada rudenim šis tīkls palielilnāsies par 20 pakomātiem Igaunijā, 22 pakomātiem Lietuvā un vismaz 15 pakomātiem Latvijas teritorijā, kopā veidojot 28% kopējo pieaugumu.
Septiņu jauno pakomātu uzstādīšana Igaunijā tiek plānota sākot ar aprīļa beigām un varētu būt pabeigta jau līdz 16. maijam.


Ar cieņu,
Omniva SIA |  Baltā iela 1b, Rīga | LV 1055 Latvija

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424