17.10
2016

Omniva sāk uzstādīt jaunos pakomātus - Noteikti izlasi!

Omniva Ķekavas no. A7 Rimi Pakomāts

Cien. Klienti!

Informējam, ka šodien aktīvu rosību var manīt pie diviem uzņēmuma Omniva SIA pakomātiem. Viens no tiem ir t/c Olimpia pakomāts (Rīgā) un otrs Ķekavas nov. A7 Rimi pakomāts.
Tas tādēļ, ka šodien fiziski ir sākušies pakomātu tīkla paplašināšanās darbi. Kad darbiņš būs padarīs, tad abu šo pakomātu ietilpība palielināsies no līdzšinējiem 80 skapīšiem uz 136 skapīšiem, katram. Tas nozīmē, ka klientiem būs iespējams saņemt un nosūtīt teju vai divreiz vairāk sūtījumu.

Svarīgs paziņojums par to, ko var un ko nevar izdarīt pie konkrētā pakomāta, kamēr notiek pakomātu paplašināšanās (fiziski uzstādīšanas, montāžas, demontāžas) darbi:

  • (y) Ja jūs esat saņēmuši sms ar durvju kodu par pienākušu paciņu t/c Olimpia pakomātā, jūs to varēsiet saņemt pie tur esošā kurjera.
  • (y) Ja esat noformējuši (apmaksājuši) paciņu e-pašapkalpošanās vidē, kas paredzēta nosūtīšanai pakomātā, jūs to varat nodot kurjeram!
  • (y) Kamēr notiek tehniskie darbi, noformēt jaunu pakomāta sūtījumu pašā pakomātā nevarēs.


Paralēli šiem diviem pakomātiem, kuriem tiek palielināts skapīšu skaits, uzstādām arī jaunu pakomātu vietā, kur līdz šim tāds vēl nebija bijis. Jaunais pakomāts priecēs visus Ķekavas iedzīvotājus, jo atradīsies pie T/C Lība, Rīgas ielā 22

Jau minēts, ka Omniva Latvija līdz 2016. gada beigām plāno uzstādīt 30 jaunus pakomātus un palielināt kapacitāti dažiem jau esošajiem pakomātiem.
Šo tehnisko darbu laikā lūgums sekot līdzi aktuālajai uzņēmuma informācijai mājas lapā un sociālajos portālos.
Ceram uz jūsu sapratni un tiekamies pie jaunajiem pakomātiem! :)

Sekojiet līdzi informācijai - ziņosim, kad jaunais pakomāts būs uzstādīts!

Ar cieņu,
Omniva Latvija

 
 

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424