29.09
2023

E-komercija kā instruments sava laika un naudas ekonomijai

Ekonomiskās nedrošības un pieaugošu cenu laikā daudz domājam par veidiem, kā ietaupīt. Viens no noderīgiem un izdevīgiem risinājumiem, ko ir vērts apsvērt: biežāka e-komercijas pakalpojumu izmantošana arī ikdienai nepieciešamo preču iegādē (pārtika, higiēnas preces u.c.).

GAN ELEKTRONIKA, GAN PĀRTIKAS PRECES
E-komercijas platformās pieejams plašs produktu klāsts un konkurences dēļ nereti ikdienā nepieciešamie produkti ir pieejami par labākām cenām nekā klātienes veikalos. Tāpat e-komercijas veikali nereti piedāvā preces, kas tradicionālajos veikalos nav pieejamas vispār vai pieejamas ierobežotā apjomā, piemēram, bioloģiskie produkti, mājražotāju izstrādājumi, amatnieku un rokdarbnieku radītā produkcija, tādējādi padarot vienkāršāku preču un produktu iegādāšanos bez starpniekiem.

LAIKS IR NAUDA
E-komercija sniegtās iespējas mūsdienās nodrošina ērtu un drošu iepirkšanos no mājām. Biežāka e-komercijas pakalpojumu izmantošana ikdienā daudzās mājsaimniecības ienāca kovidlaika ierobežojumu laikā. Tomēr, laika ietaupījuma un pakalpojuma ērtības dēļ, iepirkšanās internetā daudziem kļuvusi par paradumu, kas pieejams jebkurā laikā un vietā. Domājot par e-komercijas pakalpojumiem, būtisks ir arī pieejamības faktors - šos pakalpojumus klienti nereti izmanto ne vien laika vai naudas taupīšanas nolūkos, bet arī tāpēc, ka fiziskā nokļūšana veikalā viņiem ir apgrūtināta – piemēram, vecāki ar maziem bērniem, cilvēki ar kustību traucējumiem, u.c.

PIRMS PĒRC – SALĪDZINI!
E-komercija piedāvā arī lieliskas iespējas preču salīdzināšanai un izpētei. Klientiem iespējams  viegli salīdzināt produktu cenas, atsauksmes un īpašības no vairākiem tirgotājiem, kas, savukārt, palīdz izvēlēties visizdevīgāko piedāvājumu. Šis pārredzamības elements ļauj patērētājiem veikt informētu izvēli un izvairīties no pārmaksas par produktiem. Bez tam, mūsdienu e-komercijas platformas ir labi aprīkotas ar drošības pasākumiem, lai aizsargātu mūsu personīgos datus un finansiālos līdzekļus.

SAŅEM, KUR VĒLIES
Visbeidzot, e-komercija piedāvā plašu piegādes un saņemšanas iespējas. Iegādājoties tiešsaistē, jūs varat izvēlēties piegādes veidu, kas vislabāk atbilst jūsu vajadzībām, ieskaitot ātrās piegādes, saņemšanu uz vietas veikalā vai paša izvēlētu saņemšanas pakomātu. Tas ir īpaši noderīgi, ja dzīvojat vietā, kur sabiedriskā transporta pieejamība ir ierobežota, vai ja vēlaties izvairīties no vairāku veikalu apmeklēšanas.

Kopumā e-komercijas platformas piedāvā ievērojamas priekšrocības. Tās palīdz ietaupīt naudu, nodrošina drošu iepirkšanos, piedāvā plašas iespējas salīdzināšanai un ļauj izvēlēties piegādes veidu, kas vislabāk atbilst klienta vajadzībām. Tādējādi e-komercija ir droša, izdevīga un ērta iepirkšanās alternatīva arī sarežģītos ekonomiskajos apstākļos.
 

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424