25.10
2023

Omniva investē pusmiljonu eiro un par 30% kāpina savu šķirošanas kapacitāti

Investējot vairāk nekā pusmiljonu eiro jaunā šķirošanas infrastruktūrā – papildus šķirošanas līnijas uzstādīšanā Rīgas terminālī – Omniva Latvija par 30% ir kāpinājusi savu sūtījumu šķirošanas kapacitāti.  Jaunā šķirošanas līnija ļaus sūtījumus apstrādāt vēl ātrāk un efektīvāk,  dodot iespēju sašķirot līdz pat 6 tūkstošiem sūtījumu stundā. 

Investīcijas šķirošanas līnijas un pakomātu tīkla attīstībā ir būtiska Omniva Latvija attīstības daļa, kas ļauj nodrošināt ātru un kvalitatīvu preču piegādi un pildīt uzņēmuma apņemšanos sūtījumus klientiem piegādāt jau nākamajā dienā. Pēdējā gada laikā uzņēmums ne tikai stiprinājis savu šķirošanas kapacitāti, bet arī par 70 vienībām paplašinājis savu pakomātu tīklu.

“Pēdējos gados esam mērķtiecīgi strādājuši, lai attīstītu uzņēmuma infrastruktūru, kā arī, lai nodrošinātu augstākās kvalitātes piegādes un klientu servisu. Ieguldījums šķirošanas kapacitātes palielināšanā ir loģisks turpmākais solis, lai arī pie augstiem sūtījumu apjomiem mēs varētu izpildīt savu solījumu klientiem un nodrošināt pēc iespējas ātrāku un efektīvāku sūtījumu apstrādi un nogādāšanu saņēmējiem,” skaidro Gusts Muzikants, Omniva vadītājs Latvijā. “Priecājamies, ka klienti novērtē mūsu sniegumu un Omniva 2023. gadā atzīta par ceturto mīlētāko zīmolu Latvijā, kā arī lepojas ar izciliem klientu lojalitātes (NPS) rādītājiem.”

Pagājušajā, 2022. gadā, Omniva kopumā apstrādāja gandrīz 10 miljonus sūtījumu. Dati liecina, ka Omniva pakalpojumus pēdējā gada laikā regulāri izmantojuši 55% Latvijas iedzīvotāju.
“Lai arī šis gads ekonomikas un e-komercijas attīstības ziņā turpinājis nest izaicinājumus ģeopolitiskās situācijas un vispārējās dzīves dārdzības pieauguma dēļ, Omniva mērķtiecīgi strādā, lai nodrošinātu pozitīvu izaugsmes dinamiku, gan klientu ērtībām attīstot jaunus un inovatīvus pakalpojumus (sūtījumu piegāde globāli, ērts sūtījumu atgriešanas pakalpojums, piegādes pilngadīgām personām u.c.), gan arī pastāvīgiem tehnoloģiskiem uzlabojumiem,” uzsver Gusts Muzikants.

Omniva ir plašākais pakomātu tīkls Baltijā, kas nodrošina kvalitatīvu, ātru un drošu servisu preču piegādei un ir pieejams 24 stundas diennaktī. Šobrīd Omniva tīklā Latvijā ir 368 pakomāti, kas izvietoti 133 apdzīvotās vietās. 
 

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424