13.10
2023

No 16. oktobra spēkā stājas jaunie Omniva starptautiskie sūtījumu pakalpojumi

No pirmdienas, 16. oktobra, spēkā stājas jaunie Omniva starptautiskie sūtījumu pakalpojumi. Jaunais starptautisko pakalpojumu grozs izstrādāts ar mērķi veicināt Omniva biznesa klientu iespējas palielināt pārdošanas apjomu, pārdodot savu produkciju visā pasaulē, paplašinot pircēju loku un zīmola auditoriju, un līdz ar to iegūstot lielāku stabilitāti mainīgajos tirgus apstākļos.

Aicinām iepazīties ar piedāvāto pakalpojumu grozu un izvēlēties sev piemērotāko risinājumu:

"Premium" pakalpojums – ja vēlaties būt droši, ka sūtījumu saņēmējam piegādās kurjers (nodrošināta sūtījuma izsekošana, apdrošināšana, atgriešana, piegāde ar kurjeru, maksimālais sūtījuma svars – līdz 30 kg);
"Standart" pakalpojums piedāvā rentablu risinājumu globālai piegādei (nodrošināta sūtījuma izsekošana, apdrošināšana, atgriešana, piegāde saņemšanas punktā vai ar kurjeru, maksimālais sūtījuma svars – līdz 30 kg);
"Economy" pakalpojums – ideāli piemērots viegliem un nedārgiem sūtījumiem, vienlaikus saglabājot augstu piegādes kvalitāti (nodrošināta sūtījuma izsekošana un atgriešana, piegāde pastkastītē, saņemšanas punktā vai ar kurjeru, maksimālais sūtījuma svars – 2 kg).

Biznesa klientiem plašāka informācija un pieteikšanās pakalpojumam šeit. 

Savukārt privātie klienti šeit varat iepazīties ar jaunajiem standarta nosacījumiem starptautiskajiem sūtījumiem, bet šeit ar mūsu atjaunināto cenrādi. 

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424