04.04
2024

Omniva aicina piedalīties pavasara iniciatīvā “Laiks sakārtot lietas”

Līdz 21. aprīlim visā Latvijā norisinās pavasara tīrīšanas akcija “Laiks sakārtot lietas”. Tās laikā Omniva aicina Latvijas iedzīvotājus pārskatīt savus skapjus, izšķirojot liekās, taču vēl noderīgās un labā kvalitātē esošās lietas, un tās par simbolisku samaksu pārdot citiem vai ziedot labdarībai. Kampaņas ietvaros Omniva nodrošina bezmaksas piegādes ziedojumiem, kā arī īpaši izdevīgus nosacījumus piegādēm tirgošanā nodotajām precēm.

“Aprites ekonomikai, preču vairākkārtēja izmantošanai ir pozitīva ietekme gan uz apkārtējo vidi un citiem ilgtspējas izaicinājumiem. Mēs arī apzināmies, ka šajā ziņā arī sūtījumu piegādes uzņēmumiem ir svarīga loma, savedot iesaistītās puses kopā – pircējus, pārdevējus, ziedotājus un cilvēkus, kuriem nepieciešams atbalsts. Tādēļ aicinām gan izmantot iespēju vai nu pārdot vai ziedot un dot lietām otru dzīvi,” skaidro Omniva Grupas komercdirektors un vadītājs Latvijā Gusts Muzikants.

Akcijas laikā ziedojumus uz labdarības veikalu "Otrā elpa" ar Omniva pakomātiem iespējams nosūtīt bez maksas. Savukārt sūtījumu piegāde ar platformā Andele Mandele kampaņas laikā ir par īpaši izdevīgu cenu. Akcijas  laikā ziedot iespējams gan pieaugušo, gan bērnu apģērbus, apavus, dažādus aksesuārus, rotas, somas, rotaļlietas, spēles, dažādus bērnu palīglīdzekļus, grāmatas, žurnālus, interjera priekšmetus, mājas dekorus, mazgabarīta elektropreces, traukus, mājas tekstilu un audumus.

“Omniva jau otro gadu pēc kārtas kopā ar “Otrā elpa” atver savu pakomātu tīklu cilvēkiem, kuri vēlas ziedot savas mantas un apģērbu cilvēkiem, kam tie visvairāk nepieciešami. Tā kā mūsu pakomātu tīkls ir pieejams visā Latvijā, aicinām atsaukties un iesaistīties ikvienu,” norāda Gusts Muzikants.

Lai iesaistītos akcijā ar ziedojumu, nepieciešams apmeklēt interneta vietni https://pavasaris.omniva.lv/. Jādodas uz sadaļu “Ziedo Otrā elpa” un jāaizpilda tajā esošā forma, norādot savu kontaktinformāciju. Uz norādīto e-pasta adresi tiks nosūtīts bezmaksas pakomāta sūtījuma numurs un instrukcija ziedojuma nosūtīšanai.

Savukārt, lai savu preci pārdotu, jādodas uz interneta platformu Andele Mandele.

Akciju rīko Omniva sadarbībā ar labdarības organizāciju “Otrā elpa” un platformu “Andele Mandele”.
 

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424