16.11
2022

Sūti ar Omniva uz Eiropu

Tagad nosūtīt sūtījumu uz Eiropu ir vēl ērtāk! Noformē savu sūtījumu mana.omniva.lv, ievieto to pakomātā vai nodod kurjeram un mēs to piegādāsim visā Eiropā.

Sūtījumu uz Eiropu ātri un ērti tagad vari noformēt arī mana.omniva.lv vidē. Zemāk esam apkopojuši atbildes uz biežāk uzdotajiem jautājumiem.

Kā iepakot sūtījumu?
Sūtījumu ir svarīgi iepakot rūpīgi, jo tas piegādes laikā tiek vairākkārtēji apstrādāts. Tādēļ paciņai ir jābūt iepakotai, lai tā apstrādes laikā sūtījuma saturs nevarētu tikt bojāts.

Kāds var būt maksimālais sūtījuma svars?
Sūtījuma svars nedrīkst pārsniegt 30 kg.

Ko nedrīkst sūtīt?
Sarakstu ar aizliegtiem priekšmetiem atradīsi ŠEIT.

Vai sūtījumu piegādās Omniva kurjers?
Ārpus Baltijas valstīm sūtījumu piegādi nodrošina Omniva starptautisko piegāžu partneris, kas tos nogādā līdz saņēmēja dzīvesvietas vai atrašanās vietas durvīm. Kurjeri informē saņēmēju par piegādes faktu, klauvējot vai piezvanot pie durvīm. Jāņem vērā, ka saņēmējs par piegādi var netikt informēts telefoniski.

Vai saņēmējs drīkst norādīt Latvijas tālruni?
Saņēmēja tālrunis var būt tikai konkrētās valsts vietējais tālrunis.

Vai adrese jānorāda saņēmēja valsts valodā?
Jā, saņēmēja adresi drīkst norādīt vietējā valodā. Svarīgi pārliecināties, ka adrese ir norādīta korekti un informācija netrūkst.

Cik maksā sūtījuma piegāde uz Eiropu?
Cenu lapu sūtījumiem uz Eiropu atradīsi ŠEIT.

Kā nosakāms apjoma svars?
Daliet sūtījuma tilpumu izmēru (garums x platums x augstums, noapaļojot katru izmēru līdz nākamajam pilnajam centimetram) kubikcentimetros ar 5000. Daļskaitļus noapaļojiet līdz tuvākajam skaitlim, kas atbilst kilogramam.


Ja neatrodi atbildi uz sev interesējošu jautājumu, lūdzu sazinies ar Omniva klientu atbalsta centru pa tālruni 27042424 vai rakstot uz e-pastu [email protected].

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424