17.05
2023

Omniva gada pirmajā ceturksnī Latvijā piegādājusi par 13% vairāk sūtījumu

Šā gada pirmajā ceturksnī sūtījumu loģistikas uzņēmums Omniva Latvijā piegādājis vairāk nekā 2 miljonus sūtījumu, kas ir par 13.3% vairāk nekā 2022.gadā, kad piegādāti 1.8 miljoni sūtījumu. Savukārt “Omniva Grupa” kopumā Baltijā piegādājusi 7.5 miljonus sūtījumu (11% pieaugums pret iepriekšējo gadu).
 
“Gada pirmajos mēnešos sasniegtie sūtījumu apjomi un arī finanšu rezultāti apliecina, ka mūsu izvēlētā biznesa stratēģija nes rezultātus. Pēdējos gados esam ļoti fokusējušies uz savas infrastruktūras attīstību, kā arī augstākās kvalitātes piegāžu un klientu servisa nodrošināšanu. Līdz ar patēriņa pielāgošanos situācijai pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā, redzam paveiktā pozitīvo ietekmi uz biznesa rezultātiem un, kas ne mazāk svarīgi, arī pozitīvas indikācijas visā e-komercijas nozarē,” norāda Omniva vadītāja Latvijā Beāte Krauze-Čebotare.
 
Lai arī turpmāk nodrošinātu pozitīvu izaugsmes dinamiku, uzņēmums turpina fokusēties gan uz jaunu un inovatīvu pakalpojumu attīstīšanu (piemēram, sūtījumu piegāde globāli, ērts sūtījumu atgriešanas pakalpojums, piegādes pilngadīgām personām u.c.), gan arī pastāvīgiem tehnoloģiskiem uzlabojumiem.
 
“Jau šobrīd noris darbs pie nākamās paaudzes pakomātu izstrādes. Tāpat mērķtiecīgi strādājam pie ilgtspējīgu risinājumu ieviešanas – tā, piemēram, aprīlī aprīkojām pirmo pakomātu ar saules paneļiem un pirmā mēneša darbības rezultāti stiprina mūsu pārliecību, ka jau tuvākajā laikā uzsāksim darbu pie plāna nodrošināt vēl 100 pakomātus ar ilgtspējīgas enerģijas avotiem,” uzsver Beāte Krauze-Čebotare.
 
Uzņēmumā informē, ka ar saules paneļiem aprīkotajā pakomatā aprīlī izdevies saražot 110% no nepieciešamā elektroenerģijas apjoma tā darbības nodrošināšanai. Šie rezultāti liecina, ka saules paneļi spēs nodrošināt pakomātu ar nepieciešamo elektroenerģiju arī ziemas mēnešos, jo vasaras mēnešos tiks saražoti līdz pat 150% no nepieciešamā elektroenerģijas daudzuma.
 

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424