17.07
2023

OMNI-LABUMI: Jūlija piedāvājums

Jauns mēnesis - jauni labumi! Šī mēneša OMNI-LABUMU grozā atradīsi piedāvājumus no mūsu draugiem  VPLAB, Marence, EK Audumi, Myprint, Muesli Graci, BUM BAG, NS KING.  Piedāvājumi spēkā no 17.07.2023 līdz 19.07.2023.

1. Atslēdz savu 30% atlaidi uz veselīgāku dzīvesveidu! Izmanto atlaižu kodu "OMNIVA30" un saņem omni-labumus jau šodien tikai e-veikalā www.vplab.com (atlaides nesummējas).


2. Iegādājies dabīgo MARENCE saldūdens ezera zaļo dūņu kosmētiku un saņem 20% atlaidi ar atlaižu kodu "MARENCExOMNIVA" (atlaide neattiecas uz dāvanu kartēm, atlaides nesummējas). Papildus, iepērkoties 30 EUR vērtībā, dāvanā saņem Wake-up Anti-Gravity tenzora acu gelu - viegla, atsvaidzinoša acu želeja uz hialuronskābes bāzes ar MATE tējas, ābolu, gurķu un kastaņu ekstraktiem intensīvi mitrina un atjauno ādu ap acīm, palīdz atjaunot ādas vitalitāti, piešķir tai mirdzošu un veselīgu izskatu. 100% dabisks saldūdens dūņu ekstrakts visos mūsu produktos. Latvijā ražoti ķermeņa kopšanas produkti. 
 

3. Ar kodu "OMNIVA" saņem 20% atlaidi visam katalogam www.ekaudumi.eu. Pirkumiem virs 100 EUR BEZMAKSAS piegāde uz Omniva pakomātiem visā Latvijā. 
 

4. Katrs brīdis ir atmiņu vērts! Saglabā savas siltākās atmiņas mīļās kartiņās, albumos, kanvās un ietaupi 20% savam pirkumam! Ar kodu "MYOMNIVA" saņem 20% atlaidi pirkumiem myprint.lv (atlaide neattiecas uz dāvanu kartēm, atlaides nesummējas).
 

5. Sāc savu dienu ar Latvijā ražotiem, funkcionāliem brokastu produktiem! Ienāc e-veikalā shop.muesligraci.com un ar kodu "OMNIVA20" iegādājies HEALTH BOX ar 20% atlaidi. Un atceries – TU ESI TAS, KO TU ĒD!
 

6.  BUM BAG ir Latvijā darinātas gurnu somas. Tas būs stilīgs aksesuārs, braucot ar velo, ceļojot, ballējoties festivālos un vienkārši izdzīvojot mirkļus ar brīvām rokām! Rūpīgs un kvalitatīvs roku darbs – radīts, lai kalpotu ilgi.  Ar promo kodu "OMNI20" saņem 20% atlaidi pirkumam bumbag.eu mājaslapā (atlaides nesummējas).
 

7. Iepērcies https://nsking.lv un saņem PAPILDU 15% atlaidi VISAM grozam ar atlaižu kodu "OMNIVA15" (atlaides summējas).
 

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424