01.12
2022

Kā saņemt savu sūtījumu ātrāk?

Ziemassvētki strauji tuvojas un paciņu apjoms arvien pieaug. Šogad sūtījumu apjoma pieaugumam esam gatavāki kā jebkad – pakomātu tīkls ir par 60 līdz 70% lielāks nekā pirms gada. Līdz ar to, sūtījumu kavējumi, lai arī ir iespējami, it īpaši M un L izmēra sūtījumiem, tomēr tiem nevajadzētu būt tik būtiskiem kā gadu iepriekš.

Lai nodrošinātu maksimāli ātru sūtījumu piegādes procesu, aicinām ikvienu darīt dažas ļoti vienkāršas, bet kopējo procesu pozitīvi ietekmējošas lietas:

  1. Izmantot pakomātu karti un sūtījumu saņemšanai izvēlēties tos pakomātus, kuri ir mazāk noslogoti. Karti var apskatīt šeit un tajā ar pelēku atzīmēti noslogotākie pakomāti.
  2. Laicīgi izņemt savu sūtījumu – par to priecāsities paši un arī nākamo sūtījumu saņēmēji!
  3. Iepazīties ar citu praktisko informāciju par piegādēm svētkos šeit.

Vienlaikus informējam, ka arī šobrīd turpinām paplašināt savu pakomātu tīklu un jau tuvākajā laikā tas sasniegs 360 pakomātus 133 apdzīvotās vietās visā Latvijā un kopumā tie būs gandrīz 52 000 skapīšu. Bez tam, izvietojam pakomātus ne tikai lielās pilsētās, bet arī reģionos – kā nesenākos piemērus var minēt pakomātus Bērzkrogā, Ezerē, Pūrē, Stendē, Druvā, Valdemārpilī, Naukšēnos, Priedainē (Jūrmala), Kalngalē un Priekuļos.
 

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424