26.04
2023

Omniva Latvija apmeklēja Igaunijas prezidents

Vakar, 25.aprīlī, Omniva Latvija apmeklēja V. E. Igaunijas prezidents Alars Kariss (H. E. Mr Alar Karis), kurš 24.–26. aprīlī viesojas valsts vizītē Latvijā.  Līdz ar prezidentu, Latviju apmeklē arī plaša Igaunijas uzņēmēju delegācija.
 


Omniva noliktavu un sūtījumu šķirošanas procesu Igaunijas prezidentam izrādīja Omiva Grupas vadītājs Marts Magi (Mart Mägi), Omniva vadītāja Latvijā Beāte Krauze-Čebotare un Omniva Loģistikas un Operāciju vadītājs Latvijā Guntis Mičuļs.  
Uzņēmuma apmeklējuma ietvaros Igaunijas prezidents tika iepazīstināts ar būtiskākajiem Omniva darbības principiem un lomu Latvijas e-komercijas nozarē, kā arī viņam tika sniegta iespēja iesaistīties sūtījumu šķirošanas procesa nodrošināšanā.
“Esam patiesi gandarīti, ka aizņemtās dienaskārtības laikā Igaunijas prezidents Alara Karisa kungs rada iespēju arī apmeklēt un iepazīties ar Omniva darbību Latvijā. Pēdējo pāris gadu laikā mēs kā uzņēmums esam attīstījušies strauji un ieņemam arvien būtiskāku lomu e-komercijas sekotra attīstībā visā Baltijas līmenī. Ticam, ka tādējādi stiprinām mūsu vietējo – Latvijas – uzņēmēju konkurētspēju arī globālā līmenī. Ceram, ka arī nākotnē sadarbībā ar atbildīgajām amatpersonām ne tikai Igaunijā, bet arī visā Baltijā būs konstruktīva un uz kopējām interesēm vērsta,” norāda Omniva vadītāja Latvijā Beāte Krauze-Čebotare.
 

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424