12.05
2022

Omniva brīdina par krāpniecību

Turpinām saskarties ar dažādām krāpnieku shēmām, kas vērstas uz klientu datu un finanšu informācijas izkrāpšanas mēģinājumiem. Šajā paraugā tiek izmantots viltus e-pasts, kas Omniva vārdā tiek izplatīts Baltijas mērogā. Lūdzam nekādā gadījumā nevērt vaļā saites un nedalīties ar savu vai uzņēmuma informāciju.

Kam pievērst uzmanību?

  • Ja e-pasta adrese, no kuras nāk šis ziņojums šķiet aizdomīga, noteikti vajadzētu izvairīties no tās atvēršanas vai klikšķināšanas uz saitēm. Omniva Latvijā izmanto domēnu "omniva.lv" un ziņas pienāks tikai no e-pasta adreses, kas beidzas ar @omniva.lv.
  • Pievērsiet uzmanību valodai, kurā šī ziņa ir rakstīta. Latvijas klientiem nekad nesūtam ziņas krievu, igauņu vai lietuviešu valodā.
  • OMNIVA biznesa klienti par pakalpojumiem saņem ikmēneša rēķinu, nekad nepieprasīsim veikt norēķinus, izmantojot ārējas saites vai tīmekļa vietnes.
 

Aicinām būt īpaši piesardzīgiem, rīkojoties ar saviem personiskajiem datiem, un nesniegt informāciju saitēs, ko atsūtījuši svešinieki vai kas šķiet kļūdainas, iepriekš nepārliecinoties par šo saišu patiesumu. Tāpat aicinām par aizdomīgiem e-pastiem vai īsziņām nekavējoties ziņot savam menedžerim vai klientu atbalsta centram pa tālruni 27042424, vai rakstīt uz [email protected], kā arī ziņot Valsts policijai.
 
Jūsu Omniva


 

 
 
 
 

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424