01.03
2023

OMNI-LABUMI: Marta piedāvājums

Šī mēneša bagātīgajā OMNI-LABUMU grozā atradīsi saulainus piedāvājumus no mūsu draugiem Dzintars, ZIB*, Vetzoocentrs, Rosme, Purenn un Dārza ABC. Visi piedāvājumi derīgi līdz 22.03.2023.

1. Lielisks piedāvājums Dzintars zīmola dzimšanas dienas mēnesī – atlaide -20% pirkumam ar promo kodu OMNILABUMI visai Dzintars produkcijai. Kods derīgs www.dzintars.lv 01.03.2023 – 22.03.2023. Kods nesummējas ar citām akcijām.
 



2. ZIB* ir īstā vieta, kur meklēt košumu un pavasarīgu prieku! Izmanto kodu ZIB, lai iepirktos ar 10% atlaidi un bezmaksas piegādi! Saņem kripatiņu viegluma un dzīvesprieka, kas dzīvo ZIB* kleitās, svārkos, topos, sporta apģērbos un aksesuāros.
 



3. Veterinārā aptieka Vetzoocentrs ar mīlestību un rūpēm pret jūsu dzīvniekiem! Ievadot atlaižu kodu OMVET saņemsiet -5% uz visām precēm. Ievadot atlaižu kodu OMEXP saņemsiet -15% uz viesiem Vet Expert produktiem. Pirkumiem virs 30€ bezmaksas piegāde uz Omniva pakomatiem visā Latvijā. Atlaides nesummējas. 
 



4. Izmanto iespēju iegādāties skaistu apakšveļas komplektu, naktsveļu vai peldkostīmu ar Bezmaksas piegādi.Apmeklē mūsu e-veikalu www.rosmelingerie.com, izmanto kodu ROSMETEV un saņem pasūtījumu ar bezmaksas piegādi.
 



5. Iegādājies ekoloģiskos veļas mazgāšanas un mājas kopšanas produktus Purenn e-veikalā - www.purenn.com, izmantojot BEZMAKSAS piegādi ar PROMO kodu PURENN23. Purenn - atbildīga un ilgtspējīga izvēle. Ražots Latvijā.
 


6. Marts ir pirmais pavasara mēnesis, kad gribas sēt, piķēt un sapņot par koši ziedošu dārzu un bagātīgu ražu. DĀRZA ABC mīl puķu un dārza draugus un dāvina 15% atlaidi ar promo kodu LAI KRĀŠŅI ZIED KOPĀ AR DĀRZA ABC visam DĀRZA ABC sortimentam.
 

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424