01.02
2023

OMNI-LABUMI: Februāra piedāvājums

Piegādājam prieku un jaunumus! Turpmāk katru mēnesi omniva.lv jaunumu sadaļā tiks apkopoti Omniva sadarbības piedāvājumi – bezmaksas piegāde, promo kodi un citi labumi! Februārī piedāvājumi no Nela Gems, Decathlon, FitFactory un Dabas dots. Visi piedāvājumi derīgi līdz 22.02.2023. 
 

1. Februāris ir mīlestības mēnesis. Nela Gems mīl savus klientus un dāvina jums 20% atlaidi ar promo kodu LOVE visai Nela Gems produkcijai. Katram pirkumam arī salda dāvana no Nela Gems! Atlaides nesummējas. 
 


2. Iegādājies savas mīļākās sporta preces Decathlon Latvija e-veikalā, izmantojot BEZMAKSAS piegādi ar PROMO kodu DECATHLON23. SPORTS VISIEM – VISS SPORTAM!
 


3. Fitnesa veikals FitFactory piedāvā uztura bagātinātājus ikdienai un sportam. Kā arī mums ir plašs piedāvājums fitnesa ekipējumam un aksesuāriem. Ievadot atlaižu kodu FIT15 saņemsiet 15% atlaidi visām precēm izņemot akcijas preces. Atlaižu kods ir jāievada, kad preces ir saliktas grozā.
 


4. Leģendāro latviešu ogu spēks tevi atstās bez valodas. Šī mazā pudelīte ir pilna ar garšu, piesātināta ar vitamīniem un enerģiju. Tikai februārī un tikai ar Omniva: ar kodu OGA pasūti OGA shot ar 20% atlaidi un bezmaksas piegādi uz tuvāko Omniva pakomātu.
 
 

Atpakaļ uz galveno jaunumu lapu

Jaunumu saraksts

Biznesa klients Ieiet
Privāts klients Ieiet

Dzirnieku iela 24, Mārupe, LV-2167, e-pasts: [email protected], Info +371 27042424